تحولات لبنان و فلسطین

اهواز- استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهادت تاثیر به سزایی در روح و قلب انسان دارد و شاید فضیلت شهادت بیشتر از اینکه احساسات آدمی را برانگیزد اندیشه انسان را به کار می‌اندازد.

شهادت بیشتر از اینکه احساسات آدمی را برانگیزد اندیشه انسان را به کار می‌اندازد

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان روز پنجشنبه در آئین گرامیداشت یاد و خاطره «بانوان شهید طریق‌الحسین (ع)» اظهار داشت: هرگاه کار با عظمتی بخواهد آغاز شود قربانی می‌دهند و شهدای حله قربانیان راه احیای اربعین حسینی هستند.

ستاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شهدای حله قربانیان راه احیای اربعین حسینی هستند، گفت:شهادت مسئله‌ای بسیار شورآفرین است و آتش اشتیاق انسان را برای ملاقات با خداوند فراهم می‌کند، شهادت در واقع برانگیزاننده احساس و علاقه مومنان به خداوند است.

وی با اشاره به شجاعت ایرانیان درایام اربعین حسینی گفت: در اربعین سال گذشته بیش از ۱۰۰ نفر از زائران در شهر سامرا به مقام شامخ شهادت رسیدند و همین عامل سبب شد که امسال خیل عظیمی از ایرانیان به سامرا بروند و به طور یقین سال آینده از همین خطه نورانی خوزستان جمعیت عظیمی از بانوان عازم شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی می‌شوند.

وی شهادت را یک فرصت برای اولیا خدا دانست و گفت: انسان‌های خوب به راحتی شناخته نمی‌شوند و شهادت فرصتی است که عظمت‌های روحی افراد خوب را نشان می‌دهد، برخی از شهدای حله وصیت‌های خود را به گونه‌ای نوشتند که انگار از شهادت خود خبر داشتند و این وصیت‌ها نشان از بصیرت و آکاهی شهداست.

وی گفت: شهادت تاثیر به سزایی در روح و قلب انسان دارد و شاید فضیلت شهادت بیشتر از اینکه احساسات آدمی را برانگیزد اندیشه انسان را به کار می‌اندازد، اندیشیدن مدت زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد و انسان را پاک می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اشعار فراوانی در باب شهادت بیان شده است اما متاسفانه  در کتاب‌های علمی که حقیقت شهادت را تضمین می‌کند کمتر به این موضوع پرداخته شده است، باید درمورد شهادت بیشتر شعر سرود و فریادهای عاشقی سر داد اما این موضوع مهم نیازمند نگاه عمیق و  گفت‌وگوهای عالمانه است.

وی با بیان اینکه شهادت مرگ انسان را زودتر از موعد قرار نمی‌دهد، افزود: دعا برای شهادت عمر را کوتاه نمی‌کند و اینگونه نیست افرادی که به شهادت رسیدند زندگی طولانی‌تری داشتند و به واسطه شهادت نتوانستند ادامه عمر خود را سپری کنند  بلکه علت به شهادت رسیدن انسان‌ها پایان یافتن عمرشان است.

پناهیان تصریح‌کرد: بنابراین با مطالب بیان شده شبهه تاسف خوردن برای پایان یافتن عمر انسان‌ها از بین رفت زیرا هر انسانی که عمرش به پایان برسد از دنیا می‌رود.

وی با اشاره به سوره توبه در زمینه ترس برخی انسان‌ها از شهادت بیان‌کرد: خداوند در سوره توبه در خصوص ترس از شهادت می‌فرماید اگر در برج‌های مستحکم هم باشید وقتی مرگ فرا برسد شما از دنیا می‌روید.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه  امام علی (ع) در نهج‌البلاغه بیان می‌کند که شهادت عمر انسان را کوتاه نمی‌کند، گفت: شهادت یک سود بزرگ است اما تبلیغات ما درمورد شهادت با واقعیت‌هایی که رخ داده تبیین ندارد بلکه ما باید به مقوله شهادت به تعبیر قرآنی یک نگاه تاجرانه داشته باشیم که خداوند عظیم‌الشان جان ما انسان‌ها را می‌خرد و چه کسی بهتر از خداوند را سراغ داریم که جان را به بهترین ارزش بخرد.

وی ترس از مرگ را امری بیهوده دانست و عنوان‌کرد: ما باید از جان خود در برابر حوادث محافظت کنیم اما این بدین معنا نیست که باید از مرگ بترسیم زیرا مرگ حق بوده و زمانش نیز در اختیار خداوند است.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: باید به حوزه علمیه خواهران تبریک و تهنیت گفت که این تعداد از بانوان مومن و متدین خوزستانی شهید داده هرچند که بانوان نیازی به جهاد ندارند و این تبعیض نیست بلکه زحمات و وظایفی که بانوان در محیط خانه انجام می‌دهند اجر و پاداشی کمتر از جهاد ندارد.

وی افزود: هرگاه کار با عظمتی بخواهد آغاز شود قربانی می‌دهند و شهدای حله قربانیان راه احیای اربعین حسینی هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.